𝐒𝐚𝐤𝐢𝐭 𝐤𝐞𝐩𝐚𝐥𝐚@𝐦𝐢𝐠𝐫𝐚𝐢𝐧

𝐀𝐝𝐚 𝐱 𝐢𝐛𝐮2 𝐤𝐞𝐫𝐚𝐩 𝐬𝐚𝐤𝐢𝐭 𝐤𝐩𝐥𝐚 𝐬𝐦𝐬𝐚 𝐚𝐰𝐚𝐥 𝐤𝐡𝐚𝐦𝐢𝐥𝐚𝐧 𝐧𝐢? 𝐚𝐝𝐚 𝐱 𝐜𝐫𝐚 𝐮𝐧𝐭𝐤 𝐫𝐞𝐝𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐧𝐲𝐚..𝐬𝐲 𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐫 𝐬𝐞𝐭𝐢𝐚𝐩 𝐡𝐚𝐫𝐢 𝐬𝐚𝐤𝐢𝐭 𝐤𝐩𝐥𝐚.𝐛𝐞𝐫𝐝𝐞𝐧𝐲𝐮𝐭2,𝐤𝐝𝐠 𝐫𝐬𝐚 𝐦𝐨 𝐧𝐠𝐢𝐬 𝐣𝐞.𝐧𝐤 𝐦𝐤𝐧 𝐩𝐚𝐧𝐚𝐝𝐨𝐥 𝐭𝐚𝐤𝐮𝐭..𝐛𝐚𝐩 𝐬𝐚𝐤𝐢𝐭 𝐤𝐩𝐥𝐚 𝐭𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐣𝐮𝐠𝐚..𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐡 𝐭𝐢𝐝𝐨 𝐫𝐞𝐡𝐚𝐭 𝐭𝐭𝐩 𝐬𝐚𝐤𝐢𝐭 𝐤𝐩𝐥𝐚..𝐦𝐜𝐦 𝐦𝐧 𝐞𝐡𝐡...𝐝𝐢𝐥𝐞𝐦𝐚𝐰𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐡𝐚𝐦𝐢𝐥...𝐣𝐮𝐬 𝐦𝐚𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚𝐦 𝐛𝐨𝐥𝐡 𝐦𝐛𝐧𝐭𝐮 𝐱?

sama lah sy, tp sakit kepala bermula dari petg

12mo trước

𝐤𝐚𝐧...𝐫𝐬𝐚 𝐱𝐭𝐚𝐡𝐚𝐧...