pendarahan

𝐣𝐢𝐤𝐚 𝐦𝐞𝐧𝐠𝐢𝐤𝐮𝐭 𝐬𝐜𝐚𝐧 𝐮𝐬𝐢𝐚 𝐤𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐬𝐚𝐲𝐚 𝐬𝐮𝐝𝐚𝐡 𝐧𝐚𝐤 𝐦𝐚𝐬𝐮𝐤 7 𝐤𝐞 8 𝐦𝐢𝐧𝐠𝐠𝐮, 𝐭𝐞𝐭𝐚𝐩𝐢 𝐡𝐚𝐫𝐢 𝐧𝐢 𝐭𝐢𝐛𝐚 𝐢𝐢 𝐤𝐞𝐦𝐚𝐥𝐮𝐚𝐧 𝐬𝐚𝐲𝐚 𝐦𝐞𝐧𝐠𝐞𝐥𝐮𝐚𝐫𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐫𝐚𝐡, 𝐭𝐢𝐝𝐚𝐤 𝐛𝐚𝐧𝐲𝐚𝐤 𝐭𝐞𝐭𝐚𝐩𝐢 𝐚𝐝𝐚. 𝐃𝐚𝐧 𝐬𝐚𝐲𝐚 𝐛𝐞𝐫𝐟𝐢𝐤𝐢𝐫 𝐦𝐮𝐧𝐠𝐤𝐢𝐧 𝐤𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐬𝐚𝐲𝐚 𝐭𝐢𝐝𝐚𝐤 𝐦𝐞𝐧𝐣𝐚𝐝𝐢, 𝐝𝐚𝐧 𝐬𝐚𝐲𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐛𝐮𝐥𝐚𝐧. 𝐀𝐩𝐚𝐤𝐚𝐡 𝐩𝐚𝐭𝐮𝐭 𝐬𝐚𝐲𝐚 𝐥𝐚𝐤𝐮𝐤𝐚𝐧 𝐬𝐞𝐛𝐞𝐧𝐚𝐫𝐧𝐲𝐚? 𝐦𝐞𝐫𝐮𝐣𝐮𝐤 𝐤𝐞 𝐝𝐨𝐤𝐭𝐨𝐫, 𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐝𝐢𝐚𝐧𝐠𝐠𝐚𝐩 𝐛𝐢𝐚𝐬𝐚? #SeriusTanya #bantujawab

5 Các câu trả lời

7 atau 8minggu tu da bole ada janin..bukan kategori kandungan tak menjadi(chemical pregnancy) tapi bleeding ancaman keguguran. bole pergi emergncy terus ckp je bleeding nnt dia scan utk cek bukaan rahim

darah coklat ke merah? macam saya coklat awak .tapi saya tetap pergi hospital. saya pergi emergency . dia buat surat rujuk pakar . better rujuk doktor . sebab awal lagi kandungan .

6mo trước

masih keluar ke awak ? saya baru lepas check waktu tu 29/2 . dia bagi ubat dupbaston dahulu sebab waktu tu doktor pakar takde sepanjang menunggu tarikh semalam . saya makan ubat tu . tapi masih keluar coklat . saya kena jumpa pakar semalam . Alhamdulillah baby okay . saya punya normal . tapi kalau awak nak kepastian pergilah check . sebab orang lain ii .

Rujuk doktor. Tak normal ada bleeding/spotting bila pregnant

6mo trước

baik tq❤️

Da jumpa doktor ka sis ? mcmna kandungan .. maaf tanya

6mo trước

saya keguguran

Sis dah jumpe doktor?