𝐛𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐤𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐞 𝐠𝐚𝐧𝐢𝐥𝐢𝐚...𝐭𝐚𝐩𝐢 𝐱 𝐦𝐤𝐧 𝐮𝐛𝐭 𝐝𝐨𝐤𝐭𝐞𝐫 𝐛𝐚𝐠𝐢😁😁

2 Các câu trả lời

knpe x nak mkn ubt doc bgi? doc tu bgi ubt ikut kesesuaian bdn awk dgn bby. kalau bdn x sesuai ubt doc bgi tu, boleh je pg tukar ubat lain. kalau awk mkn ubt beli sendiri, lain kali ckp dgn doc xyah bgi ubt. sbb awk xmkn. buat bazir je. boleh bgi dkt org lain yg perlukan. kalau dgn kwn sye sng je, die kate xyah pg klinik jumpe doc terus, sbb xnak dgr ckp doc kan, ubt bgi x nk mkn kn. krg sikit giliran org lain yg menunggu tu.

baru je bincang pasal vit ni dgn kawan. sbb dia makan. bagus, anak aktif. tp kepala jd besar 😅