38 minggu & masih belum bersalin

Hi mummies. Saya dah 38 minggu 3 hari tapi belum ada apa2 tanda baby nak keluar ☹️Kerja non stop bergerak kesini sana tapi baby masih selesa dekat dalam ya 😆 Badan memang tak larat sangat dah. Ada yang sama macam saya tak? Any tips untuk cepatkan bersalin? Semoga urusan mummies semua dipermudahkan #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Saya dah 39w bby still tak nak keluar lagi🤣. Anak first saya pun 39w5d baru nak keluar igtkan anak kedua keluar awal sma juga mcm si abg dia redho je la. Nk kta kurng berjalan kurang bt kerja tak byk je smpai saya ambik cuti awal sbb terlalu sakit bhgin pelvic dgn pinggang.

Tanda hnya akan keluar sehari dua sebelum bersalin puan..dia tak keluar tanda sikit2. baru 38 minggu kn. Masih ada 2 minggu utk due date. Sy takde tips sbb jalan kaki hari2 n naik tangga hari2 pn anak2 sy mmg jenis keluar hujung2 🥹😅😂