susu ibu mengandung

ada tak ibu2 yg minum susu similac? boleh sharing tak...okay ke minum similac🤗 #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

10 Các câu trả lời

similac tak sedap 😂 rasa pelik xkena kt tekak. loya2 kt tekak. sy masa mngandung minum frisomum gold. yg ni sedap. takde rasa pelik2. dia rasa mcm susu kotak full cream . tak manis. try similac pon masa menyusu bby. saje try brand lain. last2 takat 4 scoop je. pastu dah x minum..

bagi sy, similac buat sy loya. tak sedap rasanya. bagi satu tin dekat kak ipar, dia pun tak suka. try anmum coklat pun sama, tak sedap. last last minum susu fresh milk je.

Sy minum Anmum Materna perisa biasa sebab susu mengandung ni je yg sy jumpa tiada tambahan gula.

okay sy minum smp setgh tin jugak la.. bancuhan 6scoop sy buat 3scoop je.. so xde la loya sgt

saya minum similac mom. ok jeee bagi saya sebab tak manis sangat. saya sukaa 🥰

Sho sedap !!!! Rasa rugi tak minum dari preggy huhu minum for bf je skrg

saya minum Anmum coklat ,sedap pun sedap SBB yg biasa punya loya.

OK, sesuai utk alahan susu lembu sbb kandungannya soya

sy mnum.. ok x mnis

saya minum anmum