Sakit menyucuk dibahagian tengah perut (29 minggu)

Assalammulaikum hai ibu² , sya first pregnancy week ke 29,sya tnya ada tak ibu² yg mengalami sakit dibahagian tengah perut di bahagian pusat sakit yang menyucuk nyucuk sampai nak jalan macam biasa pun x boleh,terpaksa jalan bongkok. Ada x ibu² yg pernah alami sakit mcm nie? Atau ada ibu² yg tahu sebab sakit mcm nie eh?#ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

sy sakit kat ari2 jela..rasa cucuk2..sengal2 sbb rahim mengembang kata misi..tp kalo makin sakit mereka suh jumpa Dr

Kalau dah jalan membongkok tu , refer doktor ya. Tengok kedudukan kandungan

refer doktor