Pregnant 39weks

Tolong beri saya semangat , sebab hari2 saya stress fikir bila baby nak kluar 🥺 skarang usia kandungan saya dh 39minggu tp baby blm keluar lagi 🥺 saya dh x sabar nak jumpa baby itu sebab saya fikir hari2 sampai stress 😌

18 Các câu trả lời

Banyakkan buat senaman sis. Dan boleh cuba hisap air hujung rambut selepas mandi. Saya buat mcm tu 2 hari berturut terus keluar tanda nak bersalin hehe. Baby 40minggu 2hari baru keluar🤭🤭🤭

2y trước

kalau senaman ni memang slalu buat sis , kalau hisap air hujung rambut blm pernah cuba hehee , tq sis saranyaa