Pregnant 39weks

Tolong beri saya semangat , sebab hari2 saya stress fikir bila baby nak kluar 🥺 skarang usia kandungan saya dh 39minggu tp baby blm keluar lagi 🥺 saya dh x sabar nak jumpa baby itu sebab saya fikir hari2 sampai stress 😌

18 Các câu trả lời

sabar bnyk² kak .. bby tgh seronok xnk keluar tu .. sy dlu ank first 40w4d , yg kedua 40w3d , yg ketiga ni xthu la dia nk keluar awl ke lmbt mcm abg² nya 🤣 skrg bru 33w5d

2y trước

harap2 kluar lebih awal dr abangnya sis , semoga d.permudahkan urusan para ibu2 yg tengah pregnant ni

laa jgn la stress..kalau stress mmg baby tu taknak keluar🤣 dia duk tenang2 dlm tu mummy stress dia pun stress sekali nak hadap dunia..rilek2 je jgn byk fikir

jgn stress ☺ dia selesa kot dok dlm tu haa .. pujuk dia gtau ibu x sabar nak dukung dia .. blh gak sis try induce semulajadi mcm mnum air kelapa ori ke ..

2y trước

sronok tol dia eh x nak kluar .. best dok dlm tu tkut luar bising sgt kot😂

Saya pun sama dah 39m3h. stresss sampai kaki bengkakk xleh jln dh penat jalan bwk perut hmm dia pulakk xkuar lagi saye betol2 x larat dh😌

2y trước

kann sis , sayapun dh x larat bawa perut , tp tulah baby asyik main2 jee kt dalam perut

Saya pun sama sis 🥲 saya dah 39w 2d tapi baby still taknak keluar. Macam macam dah saya buat 😭😭😭😭

2y trước

kannn siss 🥺 sayapun sama , macam2 dh buat tp baby xnak kluar lagi , kita dh x sabar pulak nak dokong jumpa baby

semoga urusan awak dipermudahkan,,due date kita sama 5/11

jgn stress² ibu .. rilex ja ..

Banyakkan berjalan