Due bulan 12/2022 Dah ada yang dah packing barang ke?

Hai mommy, siapa due bulan 12/2022? Korang dah siap beli semua kelengkapan ke? 🥰

38 Các câu trả lời

Sy 1/12 due, maksudnye baby sy agak2 bulan 11 akan lahir. Barang dah 97% ready 😆

due Sy 14.12 brg adelah sikit2 beli. baju baby je baru 3 psg sbb xtau jantina lg

ada list beli brg tak ? sbb sy tak tahu lagi nk beli apa due bulan 12 jgk ☺️

2y trước

sy pun xtahu nk beli ape, tngok dekat fb je list brg..ingt bulan ni nak beli brg untuk labour je dulu..nnt yg lain tu kemudian2..

brg da beli..tggl nk packing je. due date 22dec. xsbar nk jmpe baby

Sy due bln 12, in shaa Allah bln nie bru start bli sikit2 😬

blm tngh tnggu bantuan masuk ni bru gerak gi beli brng2 bby 😌

2y trước

masuk 200 jeee kan..😖ingtkan terus 500..uhukkkk

blm lg mummy.. bulan 10 br beli baju² untuk twins ☺

Sy due 26/12 semua dh ade tingl beli bju baby je🫣

saya due 25/12 tapi tak beli apa pun lagi😅

saya due 3/12 baru beli sikit² barang² baby