Dh overdue

Hai..hari ni dh 40w2d, takda tanda apa2 lg..suka btl baby stay dlm perut ibu 😌..ibu dh bt mcm2 anak oi..doc dh bagi tarikh serah diri..kalau ikt pengalaman ibu2 yg pernah serah diri, pg/ptg selalunya pergi serah diri?terima kasih #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

I pun serah diri masa 40 weeks 6 days pregnant for induce. So I serah diri waktu pagi and induce immediately, time 4 petang dah start contractions and bersalin at 41 weeks (the next day pukul 3am). Better pagi actually sbb minda and badan kita tengah fresh and well prepared utk bersalin nanti, in my opinion.

2y trước

Tq awak 🥰..

saya pon lom bersalin 40w1d,tpi da tanda kuar darah,tpi takda sakit apa2,doa kn sya ye

2y trước

Semoga urusan bersalin awak dipermudah..good luck tau 🥰