Berpuasa Ketika 16 weeks

Mummies semua mcm mana keadaan berpuasa sepanjang kehamilan ni ? Okay ke tak ? 😊 Sy start 1st ramadhan sy puasa tiba2 rasa mcm berdenyut menyucuk2 kt perut. Tak pasti apa tu, tp kawan kata normal. Sy teruskan berpuasa mcm biasa. Ada sesiapa mengalami ? Normal atau tidak ya ??#ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

kalau sy berdenyut tu pergerakan bby. tp smlm sy 19w sy bukak puasa jam 10 pgi sbb angin loya satu badan