Hi mama 🙋🏻‍♀️ Sapa sini geng dgn kita due date bulan march. Kita 18hb 🎉 Dah ready ke? 😍😂

Semua keperluan dah siap tinggal nak tunggu tanda2 je. Tak sabar nak bersalin 😂 Takut2 tu semua tolak tepi jgn difikirkan mmg akan sakit pun 🤭 Baby bump kalini mmg kuat makan benda manis. Setiap hari mesti ada air manis dlm peti ais. Sirap ais paling suka, bancuh 1 jug simpan bg sejuk 😋 Lepastu asyik nak makan aiskrim coklat dgn kek batik je, aiskrim beli yg dlm bekas. Kek batik buat sendiri je 🤭 Kalau tak minum air manis rasa macam takde tenaga 😂

Hi mama 🙋🏻‍♀️ Sapa sini geng dgn kita due date bulan march. Kita 18hb 🎉 Dah ready ke? 😍😂
67 Các câu trả lời

Mcm sy mengandungkan anak sulung sy jugak. Suka sgt mkn benda manis. Kemungkinan besar sis akan dpt baby girl😊

4y trước

InshaAllah ada rezeki pasti akan dapat jugak 😊