makan manis

Hujung2 pregnancy ni mmg kerja nak makan manis je kan? Aiskrim la, air manis, kek, segala puding..yang penting manis ? sape yang mcm saya? #37weeks

16 Các câu trả lời

betul . sy awal2 dulu suka yg masam2 je , ni dh hujung2 trimester kedua nk masuk trimester ketiga ni tekak asyk nk makan benda manis je . padahal sy bukan jenis penggemar makanan/minuman manis 😅

Sy pom camtu jugak.. Tpi pregnant gelgirls sy hari tu Nk mkn masam je.. Tpi pregnant Ank nom 2 ni.. Nk mkn makann yang manis je.... Orng kate pregnant boboy..xtau la sis.mintak LA boboy...

Sama la sy sis, dr awal pregnant ni asyik nk mkan or mnum bnda manis je.. Pdhal sy jnis xsuka manis. Btul la kata org2 tua, pembawaan baby kita akn suka bnda yg kita xsuka 😅

Betul..saya dari awal prggy dlu suka sgt makan manis sampai la skrg..nasib la 2 kali minum air gula xde sangkut kncing manis..tp berat badan naik mendadak asyik ulang check bp

sy pon tgh alami...hari2 nk minum air manis...pdhln sblom ni elok je minum air msk....tp skrg klaw x dpt tu mcm kempunan pulak rase...sy 35week skrg

Saya dr awal preggy asyikk melantak manis je haa apatah lagi hujung2. Sampai kena bising sama mak dgn en suami 👉🏼👈🏼🤦🏻

Betul trimester1,2 xsuka mkn manis,masuk trimester3 ni,rasA nk manis shhj,tp tekak kdg2 pndi jglh tolak. .

kena kawal juga sis... mkn apple hijau sehari sekali... buang sikit diet gula tu ...

Sama la dari awl sampai 29 week ni asyik nk mkn manis je masam langsung x ada😂

sy pun . nak mkn coklat , kek , aiskrim , air greentea . zazss😂 #31w