Macam mana cara anda jaga berat badan?

Hi semua selamat pagi jumaat🥰 Min nak tanya sikit lah tips atau rahsia semua🤭 Macam mana cara korang jaga berat badan ya?🤩 Min kadang sempat sapu losyen pakai yang B tu je😅 Tapi macam tak terjaga jugak je cara ni kadang haha😆

Macam mana cara anda jaga berat badan?
93 Các câu trả lời

dulu sebelum pregnant E Time pantang berat turun dari 63 ke 53 kg.. sbb kn beranak cyzer..lepas 2 bln baru start pakai bengkung n girdle.. tambah lg puasa ganti..skrg dah 51 kg..target nak dpt berat bdn sblum pregnant :48kg..insya Allah 😁

3y trước

Wah terbaik sis

alhamdulillah.. fully bf Dr anak 1 smp 4.....pakai bengkung n exercise.. bukan specific exercise pun..cujup dgn buat kerja2 rumah..xlebih 55 kg..n lps bersalin ank 5 ni plak kena jaga..xnk lebih pun cukup la kesihatan yg berpanjangan...amiiin...

korset premium Sara Anna. sebab dia tak merenggang (stretching) jadi bila pakai korset sambil buat kerja rumah peluh2 keluar lemak senang pecah. boleh kempiskan perut semula. kalau pakai krim panas sara anna lagi padu 😍😍

E Brt bdn cukup due date mesti hampir 80kg atau 80kg. Alhamdulillah usaha tgga kejayaan, slps 3-5bln dpt blk 55kg. Kalau 50kg kering sgt badan, suami xsuka. Tinggi sy 163cm.

menyusu kerap.... waktu mengandung mkn quantity yg patut berjalan dan lepas bersalin pantang dan mkn quantity yg perlu shj excersize lepas bulan 4 start

Klu boleh Bf kan anak lg bgus sbb slh satu tips kurus jgk ... Paling pnting jga pemakanan... InsyaAllah maintain even tak guna korset Dan Lain2 ...

saya pakai A,B,D dan E mmg jga betui² walaupun ank nk msuk 5..berat sebelom pregnent 50kg..so lepas bersalin kena dpt kan berat balik😊😊😊

minum air kosong lebih dari air manis... lebihkan makan sayur/ulaman... selalu berjalan kaki/jogging.... jaga waktu tidur.... ❤❤❤

sy yg c.. 😂😂✌wlaupn skrng dh tuka ke size m..beratnya naik juge..hehe...😆😆😆😂😂😂✌

takde semua di atas. saya bf anak jer Alhamdulillah berat maintain 😅😁