first experience

Kalau mcm ni, positif tak? Baru first time. Andddd boleh puasa? Terima kasih ?

first experience
1 Trả lời

Alhamdulillah tahniah +ve prgnt.. kalau tak puas hati boleh pegi swasta utk kepastian.. utk berpuasa tu depends pd diri.. boleh je xuba dlu berpuasa tp kalau ada tanda² dibawah berbuka segera yer sbb benih bru nk menjadi embryo so perlukan zat utk membesar tp ikot individu..

4y trước

Alhamdulillah. Tulaa sebenarnya nak cek di klinik tp nnt la next week insyallah.. Ok terima kasih utk respon 😊😀