suka makan manis

hi momies..sy tgh preggy trmster1 dn suka sangat dengan manis, lagi² dgn coklat?, klau x mkn bnda yg mnis² mcm slra sy nk mkn tu xde,psoalanya mak mntua sy sllu mrh tak bg makan manis takut kene kencing manis?? tak pe ke sy mkn manis???

19 Các câu trả lời

Saya pun sama macam sis masa first baby . Hahahaa kalau boleh setiap saat atau makanan yang manis habis mesti wajib ambil . 😌🤣

Haha, jngan makan banyak sis..takut kencing manis, sy dulu suka makan masin..😑beli la gula2 salty lemon tu..mkn garam..haha

Mcm ank 1st sy..stok coklat jgn kata peti ais mmg byk...mmg nak makan manis...mmg sangkot kencing manis...kawal ye

Sya pulak preggy 1st trimester juga,tak suka mkn manis2..sya mkn kurma pun sebiji dua jak.

Boleh makan manis2 cuma kena kawal sikit. Takut sangkut kencing manis

Kurangkan.. takut sangkut mase minum air gula n baby bsr..

Kurangkan la kalau tak nak sangkut gula

Dark coklat xpe sis, xmnis sgt😅

Saya telan je