Makan coklat

Betul ke klau kuat makan manis cth nye coklat baby kuar nnti besar...sejak preggy sy suka sgt mkn chocojar klau bleh hri2 nk mkn tp sy xde sangkut gdm

2 Các câu trả lời

Boleh jd tp tk semestinya. Skrg dh trimester ke berapa? Sy dr 1st trimester tk sangkut gdm, makan manis pun biasa je. Chocojar jarang makan. Masuk 3rd trimester terus sangkut gdm plg teruk kena on insulin terus. Tktau silap kt mana sedangkan amount mknn bergula sy makan sama je dr awal mengandung.

xjugak sis. bergantung pd org. mcm saya ada gdm, makan control hbis dh. doc suspect baby besar, so, suggest bersalin awal. tp lahir kecil molek je 😊