Girl or Boy?

Hi mommiesss. Harini sy 27weeks dah saja buat scan 4D nak tgok baby dlm perut ni.? Bila tnya dkt doktor gender dia, doktor kata mostly like a girl hehehe kalau mommies tgok gmbr scan ni nampak mcm girl ke boy? Mostly brg sy beli girl ? kalau yg kluar boy, mmg tk dapek den nak nolong.?

Girl or Boy?
25 Các câu trả lời

Sama mcm sy sis..scan swasta doc ckp girl,tp ayh die tetap ckp boy..tgu scan klinik mggu depan pulak...tp brg2 mostly girl punya sy beli,mcm socks sume ade renda2..tp bju2 kbnyakkan putih,sb sy xminat sgt kaler2 ni,pink2 pon sy xminat...xtaw la boy ke girl nnti klua ni...tp tnda bnyak boy org ckp...😊😊

4y trước

Hehe sy scan swasta masa 19weeks dktr dah kata girl tp tk percaya sbb baby kicking kuat mcm boy. Sy buat lg 27weeks dgn dktr yg sama pun ckp girl. Dkt kk je diorg tkde bgth gender.😆

saya masa 19week doc kt swasta kta girl..scan gov doc kta boy..hahaha barang sy dh beli girl punya sbb dua kali scan swasta doc ckp girl ni kalau keluar boy..anak redha jelah pkai pinky²🤣

4y trước

hahaha tula kan..dlm pantang xpela pinky² nnt beli lain laa😅😅

Its a girl sis.. Gmbr scan gender same cam sy.. Baby girl😍tahniah sis.. Sy pom brg2 sume beli yg girl.. Yg bwak kt hosp jer unisex wrna putih 3psang😁

4y trước

Hehe xpe.. Doa jgn putus.. Smoga dperkenankan anak dlm kndungan ank prempuan yg solehah.. Ada doa tuk dapat ank prempuan.. Sis blh google.. Insyaallah.. dye maha mengetahui stiap khendak hamba2 nye.. Btw scan skrng pom dh canggih sis.. Peratus tu tnggi lar😁mcm sy xprcaya pnye psal smpai 5kali scan kt swasta..dgn dktr brlainan😅sekali sy bt 5d.. 4kali scan 2d

Sy scan pun nampak mcm ini .. doctor kat girl...skrg sy dah 30 week blm confirm lg baby apa....risau...nak beli baju colour apa tak tahu

4y trước

Hahaha sy excited sbb anak first. 19weeks dktr kata girl sy dah start beli brg sikit sikit mostly beli brg more to girl.🤣

Best nye awal dh nmpak.. Sye punya dh 34 weeks.. Tp skli sja scan.. Nmpak biji.. Tp scan dkt klinik luar dokter ckp girl.. Hmm..

may be girl...apa² thniah dah nmpk jantina baby..doa² kn saya plah sis dpt bby girl sbb dah dpt 2boy...😊

Tahniah sis , mostly nmpk mcm gigirl sbb nmpk belahan di tgh tu , baby sy boboy ms scan nmpk ball n bibird dy😊

Saya scan dluu doktor kata boy , tapi saya beli baju warna unisex . Tapi keluar memang betul boy 🤭

Slalu baby girl susah nk tunjuk trbentang cmtu, skali pandang nmpk cm boy tp entahlah

4y trước

Sy baby boy.. Mmg jelas tunjuk pistol

Girl sis hihi sy dlu 18weeks scan terang dh loloi dia....😹😹😹😹