It's a...............

Saja tadi buat scan baby 19weeks 2day. Dktr kata mostly like a baby girl sebab cari "pistol" tak jumpa.? Minggu ni scan lagi dkt kk biasa. Tak kisah pun girl ke boy. Janji baby sihattt sampai selamat semuanya.? #FirstBaby #FirstPregnancy ?

It's a...............
32 Các câu trả lời

Tahniah sis,,sy pon teringin nak baby girls dulu..tp nampak rezeki sy dpt baby boy dulu..apa2 pun sy kena bersyukur...perancangan Allah lebih baik dr perancangan kita..semoga baby kita akan sentiasa sihat n dilindungi oleh Allah😍

5y trước

Hehe terima kasih puan. Baby masih menyorok lagi gender nya nk bg surprise dgn ibu ayah nya agaknya.😆 janji baby sihat dah cukup bersyukur hehe.

Tahniah.. Sy mula doc kata baby girl, next scan x nampak pulak gender dia. Ni tunggu 36weeks scan lg skli. Tah nampak ka x. Nk beli baju baby pun pun mcm dh teragak2 boy ka girl. Tapi ikut naluri hati ja lah😅

5y trước

Hehe sy tk scan lgi kali kedua. Skrg dah 24weeks. Inshaa allah nak scan lagi nnti. Harap baby tk malu laa.😆

Betul.. saya pun mcm tu juga masa ank pertama.. doktor cakap nak cari kaki tp jumpa "biji".. bagi saya lelaki ka pompuan ka .. saya terima ja masa tu..

Bestnya pregnant. Saya baru kawin, tapi teringin nak lekat awal, doa kan saya jugak yaaa ,semoga di permudahkan urusan awak, semoga baby sihat²

5y trước

Oh yekeee .Alhamdulilah saya pun makan jugak acid folic tuu sampai skrg ,amin amin. Harap mcmtu lah ya 😊

Saya haritu scan jantina baby jugak kt klinik swasta masa tu 20w tp nampak boboy.. skrg baby dah 27w tp smpai skrg KK tak scan2 pun baby 😭😭

5y trước

Hehe biasa kk diorg scan bila perlu je. Better pergi klinik swasta kalau nak buat scan. Puas hati sikit hehe.

Sy hari tu 20w scan kt kk doc kata tak dpt tgok lg jantina sbb kecik lg..dia scan biasa2 je ukur bdn baby mcm tu je.baru excited nk tau jantina baby😅..

5y trước

Aah tula..mmg plan nk ke swasta jela check gender..lps pkp ni la kot baru pegi😅

Kk skrg bkk ke waktu convid ni ? Klau baru nk bukak buku pink diaorg accept x agak2 ?

5y trước

Paling lmbt blh buka buku pink 12w

alaa sama kt 19w 2 days. nak p scan jugaklah cmni hehehe

5y trước

Hehe skrg dah 23weeks ni tp baby masih menyorok.😆

Tahniah..moga d permudahkan sglanya..Aamiin

5y trước

Alhamdulillah inshaa allah mudah-mudahan amin 🥰

Awk Ada buka buku pink dkt klinik siti ke?

5y trước

Taklaa. Tu sy buat scan je. Buku pink sy buat dkt klinik kerajaan biasa. Monthly scan je sy refer klinik siti.😄