15 Weeks

Haii siapa dah pergi scan 15 weeks dah boleh tahu jantina baby ke belum ye.. ? Excited la✌️

2 Các câu trả lời

Hi mommies, slalunya scan lewat sikit bru dpt tahu jantina tu pun tgk kedudukan baby.. Kalau scan awal jgn pelik doctr tersilap bg tahu baby boy ke girl.. Slalu yg pergi awal ni yg scan lain keluar lain.. Tp kedudukn baby pun penyebb jugak 😊.. Sbb sy scan 24weeks baby girl.. 30 weeks & 32 weeks baby boy.. ♥️

sama 😆 nk sgt tau ni .. hiihiii

5y trước

🤗💕