scan jantina

hi semua nak tanye bila kita boleh scan jantina baby ye?? saya sekarang 15 weeks.. #firstbaby #pregnancy

7 Các câu trả lời

sy scan 22 weeks. jelas nampak pistol 😅😅.. klau nk wak scan 5D bleh buat dlm 25 weeks smpai 32 weeks. hritu sy buat 30 week.. nk tgk muke. mkn aiskrim dlu. bg dia aktif skit .. sbb sy hritu bby duk tekup muke dia dengan lengan 😅😅.. doc naik geram sbb xnk tnjuk muka. 🤭🤭

saya 15weeks dh dpt thu jantina tpi itu cuma 80% belum confirm btul ii so pkar saya ckp nnty scan lagy tgk boy or girl

kalau nk scan 20 weeks keatas dah nampak jantina baby . sekarang kalau scan pun rasa mcm kurang jelas .

biasanya 25 week ke atas...kadang senang nmpk kadang susah

20 weeks

20 week

20w