SCAN JANTINA

Haii.. Bile ye kite dapat tahu jantina anak kite? Mksd saya brpe weeks/month? ?

24 Các câu trả lời

20 weeks biasa scan kt klinik krjaan dh nmpk jntina. Ank pertama dgn kedua mmg diorang tnjuk msa 20 weeks. Mmg betul 1st girl 2nd boy. Tpi ank ketiga ni dia xnk tunjuk pulak, kena tggu 30 weeks nnti appoinment scan lg, tu pn kalo dia tnjuk,kalo x tggu dia klua je la bru tau😅tpi xpe asalkan baby sihat je alhamdulillah. Lgpn scan ni nk tau pkembangan baby, uri, ketuban normal ke x.

Terpulang pada baby..klaw baby bagi kerja sama 20 dah nmpak dah..tapi saya baby main sorok2..baru jew scan tdi..d blh pula bersujud kat dlm tu..

sy baru buat scan details 21weeks hari ni,Alhamdulillah baby baik je siap tunjuk lg dia punya bebird nmpk terang dan jelas. 😅

ikut pada baby hehe.. sy scan dia duduk ngiring.. tak nampak.. ni nak gi check up 21week tengok lagi skali.. 😊

Sy dah 7bulan pun baby still xnk tnjuk jantina, hihi puas doc cuit2 perut nk bg dy pusing tnjuk😅😅

Swasta 4 bulan da nmpk.. Depends pd baby.. Saya 29w bru nmpk jantina 😂 baby kepit dok malu

Depends sis slalunya 18w ke atas da nmpak. Sye mse 21w da jelas nampak baby boy.

Sy dh nmpk dalam 14 weeks.. Boy.. Pstu tgok balik 20 weeks mmg boy nmpk lg jelas

19 week dah nampak boy😅 sebab tak menyabar sangat nak tunggu 20 week🤣

7month baru scan 😅 , musim pkp susah nk kuar g klinik swasta 🤦‍♀