Air Gula Tinggi

Hai. Sy preggy 17w. Td baru KLINIK call cakap air gula saya tak ok?????. Sy risau la mommy. Misi cakap result sy terkna border sikit. Bahaya keee eh. Ada share x??

1 Trả lời

Klu xde sejarah diabetes sebelum ni ok je. Tu masalah pembawakan baby. Kne buat BSP je la untuk monitor gula. Selain tu kne diet je la. Tu je. Mcm saya fmly ada sejarah diabetes. Gula saya pon tinggi lpas minum air gula. Tp skrg sya da stop buat BSP. Sbb kandungan gula xde masalah.

5y trước

Ok awak. Tqqq so much