buat buku pink

slmt pgi smua.. nk tnya untk kandungan pertma ni dh msuk 5 minggu misi di hospital suruh buat buku pink pada hujung bln ni atau awl bln 3 ni.. dh boleh ke buat buku pink time tu

2 Các câu trả lời

Betul,Tue sbb nya dorang na pasti bayi Dan ibu sihat .sbb per nurse suruh buku pink Tue sbb dorang tgk perkembangan bayi...Dan ibu ..

boleh je sis tp kalau kerajaan mmg kena ulang alik klinik je la tiap bulan..kalau swasta 4@5 bulan baru buat..