Buku Pink

Slm.. Sye nk tnye.. Sye belum bukak lagi buku pink.. Usia kndungan dah 18 week. Sbb sye xde sijil nikah.. Sye xde sape2.. .. Bolehke sye bukak buku pink?? Sbb sye nk jage baby ni.. Sye risau pasal prkembangan baby ni..

14 Các câu trả lời

Tak pe pegi je bukak. Kesian anak tu. Kandungan awak kne selalu dipantau

Pergi je . Insyallah , urusan awak dipermudahkan . Kena kuat untuk baby

Wslm.. Xpe dik.. Pergi je klinik.. Jaga kesihatan dan baby ye..

Boleh sis,pergi je KK.nti kt buku pink dia tulis ibu tunggal