dpo 9 boleh nampak vfl ke?

slm semua boleh mintk pendapat kalau dpo 9 (sy ikut premom pny predicted dpo sbb bulan ni tk check opk) tp sebelum kluar tanda subur tu ada bd and time eggwhite ada tu, ada bd jgk. pastu harini dpo 9, satu upt vfl satu lg takda. upt hijau tu shopee pny, upt besar tu yg norsinaryahaya pnya sy beli shopee jgk. setakat ni tkda symptom apa apa kecuali discharge milky/stretchy & clear. Selalu sebelum period, tkda discharge tu. Tu je la yg lain bulan ni. #pleasehelp

dpo 9 boleh nampak vfl ke?
10 Các câu trả lời

Saya pun guna upt yang sama warna hijau tu. Yang atas sekali tu kalau tengok betul2 memang nampak vfl. Julingkan sikit mata haha. Tu dpo 10 ke 11 tak silap. Tak menyabor 😃dpo 14 test lagi dah makin terang. 🥰

2y trước

Sama la kita. Anak ke 2 tapi 3rd pregnancy. Sebelum ni pernah gugur sekali. InshaAllah semoga ada rezeki. Doa & fikir yang baik2. Baby 2023 🥰

Wsalam, Cuba test lg smggu, tkt ni trllu awal.. xdetect sgt, mcm sy period lwat 2hri, mmg line naik trang sgt

2y trước

Ok baik tq! nnti sy test lg lps seminggu lewat period 😬

cuba tunggu lagi seminggu untuk test. kdg sbb nk period hormom hcg boleh detect juga..

2y trước

Hormon hcg hnya ada bila pregnant je sis..klau period tak ada hormon hcg..lgsung..

Check 12-14 dpo, should me semakin terang linenya tu and mmg confirm la preggy 😊

2y trước

Besanye badan kita banyak kelainan bila pregnant, kalau dlu selalu discharge, tibe2 hilang waktu pregnant dan sebaliknya. Kalau dulu suka makan sayur, tibe2 nak muntah mkn sayur bile pregnant 😆

better test dpo 14 nanti..awal sgt dpo 9..

2y trước

Baik. Sy saja check nak hbskan upt.. 😂

masih awal kot ... cuba lgi nnti sis

2y trước

Baik! ☺️🥰

maaf tnya vfl tu apa..😅

2y trước

ow.. tu mksud dy tq ye sudi jawab☺️

Sy dapat vvvfl masa dpo9

2y trước

Saya pun tkda symptom kecuali discharge yg superrrr byk tapi tk gatal pun. Saja je check pastu naik vvfl. Ameen ya Mujib! Doakan! Take care ya ☺️🥰

sis pregnant tak?

2y trước

Hi sis, sy pregnant cycle lagi satu. yg upt hijau tu shopee punya, mmg scam teruk 😂 next cycle saya dpt samar time dpo 8 pastu test tiap 2 hari mmg makin pekat and beli dip n tell mmg double line. Alhamdulillah ala kulli haal 🥰

pregnant ke

2y trước

Cycle ni tak pregnant, cycle lagi satu alhamdulillah skrg dah 4 bulan 🥰