Najis anak warna hitam

Slm. Nk tnye ank sy 1y2m skrg dia buang air bsr wane hijau2 tua yg gelap tp xdela keras sgt. Tp kdg seketul jgk kluar. Dia dh xminum susu tepung dh. Cuma bf je. Risau plk. Dia xde plk nangis2 ke sakit ke. Makan pun semua dia bedal.sy nk thu tu sembelit ke ek ? Ad cre tak nak bg berak dia lembut balik. #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

cuba bnykkan buah2an atau syur dlm mknn die ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma