cabut gigi ketika mengandung

sape ada pengalaman cabut gigi ketika mengandung yea...Blh ke x..Apa effect dia...Dari smlm sakit gigi sampai xleh tido...Ingat nk g cabut gigi ari ni..Seksa rasa

3 Các câu trả lời

macam mana ya sy dh cabut gigi masa gigi tengah sakit . sy dh 36 minggu 6 hari dh . lepas tu gusi bengkak 2 hari dh n rasa nak demam . bahaya ke tidak utk kandungan ? sebab dh masuk 9 bulan dh ni .

Sy pernah,mase tu mngdung 23weeks tk silap..Doktor ckp ubat kebas tu tkde effect pape pn baby..Yg penting jgn cabut mase tngah bengkak je.

Kalau trimester 2 bley cbut tp kalau trimester ke3 memang dorg tk cbut,tkt lhr bby pramatang,rasanya dkt buku pink da tls