buku pink

skrg sya pjj dgn suami..skrg sya 5mggu..blm buat buku pink..klu buku pink sya buat dkt tmpt suami..nnti checkup strusnya dkt tmpt sya blh ke?bulan 3 sya bru pindah dkt suami..jdi bru checkup sna blik..mohon pndangan smua?

1 Trả lời

Boleh checkup kat mana2 klinik. Istilahnya, tumpang klinik. Saya selalu macam tu. Pindah2 negeri. Kalau kebetulan time tu kat negeri A, saya checkup kat klinik A. Kalau kat negeri B, saya checkuo kat klinik B. Tapi kena maklumkan awal dengan klinik asal kita. Supaya diorang boleh tolong follow up kita kat klinik yang kita nak pergi nanti tu.

5y trước

Sama2. Semoga dapat membantu 😍