Organic Milk Booster

Skrg sy dh 6 bulan. Hb turun sikit kalau tak dlu biasa maintain 12 13.. Sy cadang nk minum organic milk booster (yg ada buah2 kering kurma dan bunga tu) elok ke? Boleh bagi pendapat? Tq

1 Trả lời

Boleh je..dia mcm laici kang je bahan dia awak..boleh je..sy HB teruk, sy mmg mkn kurma dgn walnut je.. alhamdulillah mmg naik..kalau cm sy, sy tukar ubat zincofer ke obimin baru naik hb sbb tak sesuai dgn zincofer..cuba bincang dgn nurse awk..☺️