Milk booster

Hi ..bila masa sesuai yer kalau nk minum air rebusan kurma longan tu..skrg sy dh 7 bulan..sy dh ready belikan dh yg bahan2 tu

3 Các câu trả lời

hi mommy. pada sy lebih baik tunggu baby lahir dulu. baby pn belum menyusu jd kita tak tau samada mommy mmg perlu milk booster seawal sblm melahirkan.

kalau ada hb low boleh je minum air tu.... kite bersedia dari awal..takut x produce susu nanti kalau lewat.😂

2y trước

Kalau HB low memang ibu tak boleh produce susu ke?

sy mmg minum air rebusan ni utk tmbh hb. tp minum skit2 la. alhamdulillah hb naik n maintain😊