Kurma sebagai milk booster

Mummy, nak tanya siapa yang berpengalaman amalkan buah kurma sebagai milk booster. Menjadi ke?

4 Các câu trả lời

klu sy pula, milk booster sy, masa makan nasi, sayur sy separuh.sy buat suku suku separuh.sayur tu memg kena byk n sayur sawi,lobak putih,tu y lagi laju la susu besok ny.

Milk booster setiap orang tak sama awak. Kena try and error 😊 kalau saya any kind of milk is my milk booster.

Sy amalkan horlick kosong suam.. Alhamdulillah, susu meriah..

sy menjadi.. 😁