DURIAN

Skrg kandungan 19w, td bru sja mkn drian 14 biji Tk dpt kawal npk durian tu.. Siapa sni mcm sy y gila drian mkn melebihi

11 Các câu trả lời

Samalaa haa. 35w5d sblm² ni mmg kerp mkn durian. Susu pun alhamdulillah awai awai dah ada. Untk ibu hamil durian ad kebaikn juga. Cuma ikut bdn la. Stgh thn stgh tk thn . Byk minum air msk , /lps mkn durian minum air dlm kult durian. Supya sjuk blik bdn

Sy terkejottt ble awok kata 14biji😆.. Sy pn kuat mkn durian,paling bnyk pun hbis 5biji bukn ulas k dalam sehari,,tp akhir2 ni dh kurang,mgkin dh muak,cme suami je xmuak lg😂😂..

14bji ke 14ulas sis? Terkejut ai 😅 saya hantu durian juga. Tapi tengah pregnant ni xberani nak makan banyak. Paling banyak pun dalam 4ulas je. Itu pun lepas tu, rasa panas je dada.

Byk sgt makan tu...Masa I 24 weeks tu paling byk pun makan 3-4 ulas jer... Nanti panas pulak gula pun naik, not good for the baby..

Saya sis..😂😂esoknya p checkup gula naikk..kena mrah ooo..

Makan ingat2 sikit sis..doctor pn kata berpada2..

hati2, durian tinggi kandungan gula..

Woooo.... Byknyee.... Bhye sis...

Amboi menipu 14biji.. 😅

14 biji ke 14ulas sis?