Baby aktif

Hi, skrg dh 34weeks mcmtu.. baby aktif betul dari siang smpai ke malam.. kembang kempis perut kita 😆 ada yg sama weeks kan kat sini? Aktif jugakk kaa dalam tu??

2 Các câu trả lời

Kalau bagis kes saya normal dia akan dtng peeel2 dia tu. Prnah active dia sngat2 active smpai 2 hari dia xbrenti bergusti dlam saja pg scan sbab risau. Doctor kata baby ok je jantung smua pun cantik je placenta pun cantik. Dia kata ok la tu baby active dari tak active yg tu kena risau😅 skrng ni 36w pun kadang dia active mmg sakit perut sbab siku lutut dia tajam mencucuk2 kite🤣 tp ade time bila dia diamm tido tu kite goncang perut pun xnak bngun pun ade 😅

bby sy dri awal tak aktif mana. hahahahah. perut kembung sikit je kalau dia gerak. tpi dia selalu sedu. kdg2 dia tdo tepuk2 bnyk kli tak bgun pun. masa buat 5d masam je muka dia. 😆😆