Geng Bersalin September

Apa perkembangan korang. Dh tahu jantina? Baby aktif kan sekarang , siang malam aktif . 😍

11 Các câu trả lời

Alhamdulillah dah tahu gender. Baby boy x malu tunjuk pistol awal awal scan. Sgt sgt aktif ye. Sampai kite terkejut dia tendang kuat sangat 😂

Saya geng September 🥰 jantina dia masih tak nampak lagi malu ii nak tunjuk 🫢 yaa siang malam aktif kadang ii nak tidur pun susah hee 🤭

1mo trước

kan samala haritu doktor siap cubit perut ibu dia nak tau boy ke girl eh apa dia tutup dengan dua dua tangan kat bawa😄

Alhamdulillah dah tau, tapi nak scan lagi. Sebab tak beli baju pun lagi 😂🤣 tapi baby sy aktif tak tentu, kdag2 siang kdag2 malam.

1mo trước

saya tak beli lagi ada baju newborn abang dia masa kecil ada lagi jimat kos 😄

Masih Rahsia gender . arap2 girl ramai ckp girl sbb mls sgt makeup rajin bt kje rumah beza pregnantkn SI abg dlu ..

1mo trước

aamiin yarabbalalamin

dah ada dua boy, next dh scan alhamdulillah geng kite 🥰aktif sangat tiap masa rasa baby guling2 dlm perut

1mo trước

wah best nye .. tahniah

belum tapi ramai yg teka girl sebab yg sulung boy harap girl la ya geng ibu😄

1mo trước

amin

Dah tahu, dua kali scan Alhamdulillah geng ayahya hehe. Aktif sangat 💕

1mo trước

4th baby, setelah 2 kali keguguran. Anak first perempuan 😁

Saya pun geng september. In shaa Allah baby boy

1mo trước

wah tahniah . aamiin

sya jntina sdh tau...tpi baby mcm kuat tdur...

1mo trước

ok..tq tips kak

baby boy..ptg smpai ke mlm aktif..

1mo trước

baby September mejority aktif 🤭 moga sihat2 Sahaja baby & ibu .