muntah susu

Skrg ank sy 18 hari... Setiap kali lepas susu, sy akan tepuk utk sendawakan baby.. Dlu kat hospital susu badan blum kluar..so bagi susu fm guna feeding cup..kalau susu fm,cepat je sendawa..skrg fully bf..knapa ye kalau susu badan x sendawa2 pun baby sy ? Kdg2 smpai 1jam tepuk or urut blkang baby...sy risau sgt..sbb smlm sy urut2 blkg baby, skali dia muntah susu..banyak sgt2..dr hidung pun keluar..harinii ok plk wlaupun x sendawa..da bwk jmp Doc,doc kaya angin..doc suruh tepul blkg jgk..tapi mmg dia x sendawa lgsg..tlg la momy2 bagi sy jwpn..risau la?

1 Trả lời

Kalau pelbagai cara dah buat, ngiringkan baby. Nak elak dia muntah susu tapi jangan leka. Takut terlangkup

5y trước

Ok sis..thanks..