Muntah susu

Hi anak sy bru 2month, fully fm sbb susu bdn tkde. Nk tnya normal ke klau lps menyusu sy tepuk dan dia sendawa keluar skli dgn susu? Sy rsa yg keluar tu boleh la setengah oz. Jadi setiap kali menyusu dri first month lagi, perlu ke sy tukar susu? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstmom

2 Các câu trả lời

ank sy pun ade mslh sme.. suka muntah susu bnyk2 tiap kali lps susu.. sy bg frisolac AR.. susu ni mmg khas tuk baby yg slalu muntah.. trus kurg muntah dah.. sblm tu ade try similac, enfa, snow semua hbis die muntahkan..

9mo trước

Oo maknenye susu yg salah la ye. Ok nnti sy try tuka susu lain

Overfed mungkin?

9mo trước

Kdg sy dah gap 3/4 jam sy buat 2oz setengah