Dah xlarat

Skrg 36 week. Kdg rasa dh xlarat bwk perut ni huhu. Hari2 xboleh tido malam smpai pg sbb sakit blakang. Sakit bhagian bawah smpai xleh bincang dah. Dgn alahan dri awl pregnant smpai la 36week.. pg2 asyik muntah je. Dgn rasa xlarat tmpung berat badan skrg.. total berat naik lebih 20kg. Tapak kaki sakit xyah ckp la. ?

11 Các câu trả lời

Saya dah 37 weeks 4 days.. Tgh menghitung hari.. Masih berkerja lagi.. Hari2 ckp dlm husb.. Bila ye bby nk kluar... Huhuhu.. Xlarat dah nk kje, dgn tdo xckup.. Mlm pinggang sakit.. Dah pagi bru nk lena.. Huhu.. Semoga dipermudahkan kan ye semua ibu2..

saya dulu mcm sis juga, nak sgt baby keluar cpt sebab x larat bawa perut. sekali bila baby dah keluar, rupanya lagi berkali2 ganda penatnya, tido memang dah x kan cukup dah sejak ada anak kecik ni 😂

Bertabah ye sis.. perkara biasa masa pregnant..kene kuatkan semangat ye sis..setiap kesakitan ini Allah SWT ganjari dengan pahala..moga sis dan baby kuat dan sihat..dan dipermudahkan semua urusan sis

sama lah mcm saya...hehe 35 weeks 2 hari tp xlart nak naik tangga ke office...tp terpaksa...xsabar dh tggu due date doc bg 03.11.2020 ni...

sekrng dh 32week pon rse bahagian bawah ni lenguh sangat 😭 semoga urusan ibu ibu yg dh nak.bersalin dipermudahkan 😘😘

4y trước

hahaha , barang brang tak siap beli lagi

38wk sy still bkerja dgn jayanya🤣 its normal mummy. prgncy journey. byk sabar nk bersalin lg sakit. enjoy this moment🙃

wah sy 11/12..sekarang barang bayi pakaian dh standby..cuma fokus nak beranak jer..takut pon ada

Sy 34week pn da rse mcm tue... mcm nk nangis... xtahan.. ank first xde plk rse terok mcm ney..

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

saya 36 weeks masih aktif bekerja 😂