Minum Air Gula

Skrg 29 mnggu.. Akhirnya minggu ke 30 nt sy bru dsuruh tuk mnum air gula sbb berat mendadak naik brturut2.. ??.. Harap sy boleh telan air gula tu..

2 Các câu trả lời

Bg sy, air gula tu xda rsa teruk seperti dimomokkan para ibu2. Sy mnum ok jak. Xda muntah2. Plus, mmg lapar n haus sebab perlu puasa sblm minum. Lps minum air gula nurse ckp boleh minum air kosong sja

5y trước

Yes, relax sja. Air tu xda la manis tahap gaban. Sedang2 sja. Sedangkan gula2 berketul2 pun boleh hisap.

Rasa air gula x teruk sis. Lg pula sikit ja air tu. Minum thn nfs konfirm ok punya