Baby kuning (1 bulan 4 hari)

Hi skrang baby sya 1 bulan 4 hari tapi kuning dia masih ada,turun tapi lambat turun. Kencing berak ok...hmm macam mana nak bagi kuning dia cepat hilang ya? 🙏#firstbaby #babykuning

2 Các câu trả lời

jika breastfeeding, ibu kena jaga makan. cara saya: ibu Makan anggur hitam, elakkan / kurangkan makan berasaskan halia, kunyit, lada hitam, berempah, pedas, jamu.

Ank ke3 saya pun pernah kena prolong jaundice ni..last2 dia hilang sendiri..janji breastfeed dia ikut masa n kencing berak dia normal..