skincare untuk ibu mengandung

skincare apa yg mommy2 guna time preggy ye? boleh share x..dah minggu ke 23 muka masih breakout teruk ?

2 Các câu trả lời

Muka tu nanti lepas bersalin insyaallah bersih sendiri . Yang lebih penting sapu cream untuk elak stretch marks . Time mengandung ni memang kadang badan jadi buruk sikit , celah celah jadi hitam lah , so semua tu kena buang masa pantang . Beli lah scrub atau lulur untuk berpantang nanti and berpantang dengan betul

5y trước

Aah buruk btl 😆..baru ni naik jerawat batu..pastu dh stop dh..igt hbis dh la..tiba2 naik pulak jerawat pasir 🤦‍♀️

Hello mommie to be..skincare mary kay sngt sesuai n selamat dgunakan oleh ibu mengandung dan juga breastfeeding kerana produk ini dperbuat 100% drpd tumbuhan semulajadi..boleh pm sis ya utk keterangan lanjut http://www.wasap.my/0137172625