Skincare Untuk Ibu Mengandung

Hi Mommy semua... Sy nk share skit berkaitan skincare yg ok sepanjang sy gunakan. Dlm tempoh preggey 17 weeks ni, sy hanya buat rutin skincare yg basic shj.. Skincare basic ni ialah pencuci, toner, pelembap dan scrub. Mcm sy, sy menggunakan produk brand Himalaya utk pencuci dan toner, pelembap sy gunakn brand Pink by Pure Beauty Dr Watson dan scrub sy guna brand St Ives. Setakat sekarang alhamdulillah produk yg sy nyatakan sgt sesuai Dan bahan2 yg digunakan tidak menggunakan bahan2 yg merbahaya.. Utk pengetahuan, kulit sy adalah jenis jerawat dan berminyak. If anda boleh share skincare lain share pendapat anda ya mommies...

1 Trả lời

Hai..nak tanya..kalau pregnant memang tak boleh guna sembarang produk ke?

5y trước

Depand pd kulit..bila preggey ni jd peralihan hormon so contoh kalau yg x pernah Naik jerawat tetiba time preggy ni dia Naik so kena prevent la dgn skincare yg x Ada bahan2 chemical ni..