Hilang selera mkn

Sjk pregnant ni xde selera nk mkn smua xde rasa? Smua mknan xde slra nk mkn pn asyik munta jk dlm sehari smpai 3 atw 4 kli munta smpai prut pn ksong... X larat nk bdri... Pning kpla.. Smpai demam dn batuk.. Suami pn rsau. Sllu tnya nk mkn ap dia bli kn... ? Sy sndri pn bngung x tahu nk mkn ap.. Stress jg la bla rsa bgni.. Kpla pn sakit sngt nk mnum ubt tp x ble sbb tnga preg.. So trpksa than jk.. Demi my first baby.. Sabar jk lah.. ???mommy yg lain pn ad rsa mcm sy ke Sengsara sngt?

21 Các câu trả lời

Trimster prtama.. skrg trimster kdua pon masih muntah2 sampai 2-3 kali.. masih ada alah lagi nampaknya.. kuat selalu ye sis..