Pedih ulu hati

Sjk lps neranak ni kn..ad x pnh mcm sy .sy skit je..xleh tdo bagai..minyk angin urut..xjln smua tu

2 Các câu trả lời

Sy sblum pregnant mmg ad gerd, wktu pregnant alhamdulillah tkde. Lps bersalin lg senang kena. Sy standby gaviscon advanced n pantoprazole ubat yg sy mkn wktu warded dulu. N paling penting mkn kne on time klau lmbt mmg pedih.

10mo trước

oo yeke..sy firstime kena minum nscafr..time tu x taw...punya xblh bwk bincng..munth pon xjln...urut pon xjln..pdhl angin kluar je...ni stmby eno...nt nk bli gviscon...kot² kena...