Pedih ulu hati

Sjk lps neranak ni kn..ad x pnh mcm sy .sy skit je..xleh tdo bagai..minyk angin urut..xjln smua tu

2 Các câu trả lời

letak minyak angin memang tak jalan awak. kena pergi klinik amek ubat. saya masa pregnant kena, dah bersalin pun kena sekali. dah makan ubat tu tak terus elok. makan masa jugak. 2 hari baru elok betul2. time pregnant kena menangis saya. sakit sangat2. nak makan pun loya. lepas bersalin tak sakit sangat macam time pregnant tu. cuma demam sehari je. amek ubat dekat klinik dalam 2 3 hari baru elok.

Sy sblum pregnant mmg ad gerd, wktu pregnant alhamdulillah tkde. Lps bersalin lg senang kena. Sy standby gaviscon advanced n pantoprazole ubat yg sy mkn wktu warded dulu. N paling penting mkn kne on time klau lmbt mmg pedih.

10mo trước

oo yeke..sy firstime kena minum nscafr..time tu x taw...punya xblh bwk bincng..munth pon xjln...urut pon xjln..pdhl angin kluar je...ni stmby eno...nt nk bli gviscon...kot² kena...