Siapa ada masalah yang sama?

Situasi marriage saya pun sama seperti anon tulis dalam gambar. Saya ingat saja ada masalah ni. Hm taktau nak rasa apa. Suami pun dah tak perform macam dulu, dia malas malas je.

Siapa ada masalah yang sama?
11 Các câu trả lời

Time pregnant ni sy tak mengharapkan foreplay dh sbb klu lambat2 nnti asyik nk terkucil 😭. Ade sape mcm ni x huhu

8mo trước

samaaaa sy pun, kalau boleh suami teruskn jelaa apa dia nak😆 kalau tak pregnnt kita bernafsu sama. kalau boleh nk klimaks dlu bru layan suami pulak. bila pregnnt memg xde nafsu sgt. mgkin senak satu, perut xselesa. dgn sakit kaki pinggang nya. adakala nya smpai cramp kaki🤣