Bau suami

Knp ya smasa 1st trimester slalu sgt cari2 bau suami..rasa nak dekat je.Jauh sikit rasa rindu.kdg smpai bawa baju suami time tidur tu baru dpt tidur..tpi masuk 2nd trimester ni rasa malas dah..rasa biasa je. Kdg rasa rimas pun ada..smpai suami ckap "habis madu sepah di buang" 😂 yalah dulu slalu rasa nak dekat,skrg malas..rimass.. hahaha #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

𝘀𝘆 𝗱𝗮𝗿𝗶 𝗮𝗻𝗮𝗸 𝗳𝗶𝗿𝘀𝘁 𝘀𝗺𝗽𝗶 𝗹𝗵 𝗴𝘂𝗴𝘂𝗿 𝗮𝗻𝗮𝗸 𝗸𝗲 4 𝘀𝘂𝗸𝗮 𝘀𝗴𝘁 𝗯𝗮𝘂 𝘀𝘂𝗮𝗺𝗶...𝗱𝗼𝗮𝗸𝗮𝗻 𝘀𝘆 𝘀𝘂𝗽𝗮𝘆𝗮 𝗱𝗽𝘁 𝗴𝗮𝗿𝗶𝘀 2 𝘆𝗲..𝗿𝗶𝗻𝗱𝘂 𝗯𝗮𝘂 𝗯𝗮𝗯𝘆.

1y trước

semogaa diperkenankan utk dpt baby lagii 🤭

Biasa lah, alahan ibu hamil. Fahamkan suami.

2y trước

Sementara je tu. Enjoy the moment