Confirm boy ke ni???

Sisturr..ada pengalaman ke scan nmpak mcm ni, sekali keluar gegirl? Masih brharap dpt girl😂☺️

Confirm boy ke ni???
28 Các câu trả lời

Kalau boy mmg senang nmpak bebird dia..klau yg sering kali tersilap tu girl sbb dia suka kepit

sama gmbr scan mcm baby² saya.. nmpk pistol.. dktor ckp 70% konpem boy..

klau nmpak camtu boy la,,alhamdulillah xpe la boy ke girl ye sis,,aslkan slmat n sht🥰

Jelas sangat boy nih sis. Saya pun yang sulung boy. No2 nih boy juga.

2y trước

sama la kita..sy dua dh boys.. ni tgh prgnant Bru 9weeks.. pasrah klu boy jgk.. awal² lg cakap kt suami klu boy pun ok kan..kita nk buat team bola sepak nt😆ayat sedapkan hati sendiri..

boy tahniahh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

ikut pengalaman mcm ni boy... semoga di permudah segala urusan

Semoga apa pun jantina anak puan ni, akan sihat dan jd anak yg baik. ☺️

boy sis mcm baby sya pun masa scan 19week nmpak mcm ni boy

sy rasa sis mcm boy..., cuba sis compare ni scan utk girl.

sy scan 20week pun mcm ni lh doktr.ckp boy..