Confirm boy ke ni???

Sisturr..ada pengalaman ke scan nmpak mcm ni, sekali keluar gegirl? Masih brharap dpt girl😂☺️

Confirm boy ke ni???
28 Các câu trả lời

confirm boy,sis.sebab pernah ada pengalaman mcm nie(anak kedua,yg sulung girl😇)tapi apapun,girl or boy..sis jgn pernah rasa kecewa ye sbb kat luar sana ramai yg ttc pejuang dua garis.yg penting baby sihat&cukup sifat.Bersangka baik pada-Nya.Kalau ramai anak lelaki,nanti ramai menantu perempuan..hihihi

Saya dulu scan nampak mcm ni. doc ckp boy. 3 kali jgk doc ckp boy tiap kali scan. Last2 dkt labour room tergamam yg keluarnya girl sbb mmg nak girl. alhamdulillah Allah beri sesuai masa nya. syukur dh sepasang dah. baby saya kalini dipgl baby miracle. Alhamdulillah

2y trước

Itu semua kehendak Allah kn sis.. alhamdulillah☺️

sy da dua kali ceaser boy. kali ketiga preggy kalini pun boy and akan ceaser. sy fhm perasaan nk girl tu. hehe tp takpe sis asalkan baby sihat. sakit bersalin tetap sama. semoga sihat & dipermudahkan segala urusan kita.

2y trước

sama lah kita sis.. dah dua kali cezer bby boy.. last cezer bln 2 tahun dpan nihh pun scan boy jugak..😂😂😂 xpew yg penting baby sihat n slamat smua nye kan...

Sangat jelas gambar scan tu tunjuk pistol atau takde line di tengah. Klu girl, gambar burger atau 3 line. Takpe sis, girl atau boy dua2 anugerah Allah. Janji anak keluar lahir nanti, cukup sifat dan sihat walafiat. Tu yg penting.

dah terlalu pasti tu boy hahaha. takpe sis yg penting baby sihat sempurna cukup sifat. jantina ni ikut gen sapa lg tinggi. next time try lg hehe

berlapang dada sis. harapan tggi sgt nanti kecewa. klaau dr dh kata boy nk bt mcm mana kan... sis cuba la scan 2-3x. if yes girl, then its a girl

sy plk mgharap boy...tp dh 32week x scan pn...berdoa je...sb dh ada 2 princess ...tp xkisah la apa pun jantina jd sihat

sy harituh masa buat detail scan mcm tuh jgk..dktor kata bby boy,scan kt kk pn dktor kata insyaAllah awk dpt bby boy..

mcm sye pnye doc scan bby girl . naa jgk dpt girl sbb first n second boy . tapi ta naa laa berharap nnti keciwa . 🤣

hai sis boleh tahu brp kos scan gender di klinik sis pegi ni ya

2y trước

saya pergi safamedic dekat meru kalng. rm20 scan gender sahja