Baby tidur tak lena

Hi sis2 semua...baby sy 3 bulan lebih...susah betul nk deep sleep..kdg2 paling lama 1 jam lps tu bngun main/meragam...need your advice sis2 semua...

1 Trả lời

tak cukup susu kot.baby sy camtu jugak hari tu.ikot sgt cakap org kata baby nk masuk 2bulan minum 3,4 auns je.tapi dia tido tak nyenyak.skali sy bf plus bagi fm 3 auns baru nyenyak tido sampai 3jam..

5y trước

manusia yg sibuk mhukum mcm la dosa besar sgt bg fm.sedangkan doc kat klinik sendiri cakap topup je fm kalau tak cukup sebab keperluan setiap baby tak sama.kita topup bukan 100% fm.